Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη περιδιαβαίνουν τον μαγικό κόσμο της ελληνικής ποίησης, παρουσιάζοντας στο Μέγαρο έργα σπουδαίων Ελλήνων ποιητών και στιχουργών, που έχουν μελοποιήσει οι συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις, Σταύρος Ξαρχάκος, Δήμος Μούτσης, Ηλίας Ανδριόπουλος, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Λεοντής, Γιάννης Σπανός κα.

Ads

Το tvxs.gr εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση που γίνεται την Τρίτη 21/3. Στείλτε email στο [email protected], γράφοντας στο «Θέμα» το ονοματεπώνυμο σας, την παράσταση, την ημερομηνία της παράστασης και στοιχεία επικοινωνίας. Τα στοιχεία τηρούνται για τις ανάγκες της κλήρωσης και διαγράφονται οριστικά μετά από αυτή.

Πληροφορίες παράστασης

Ακούγονται μελοποιημένοι:

Μανόλης Αναγνωστάκης, Νίκος Γκάτσος, Οδυσσέας Ελύτης, Κ.Π Καβάφης,  Νίκος Καββαδίας  Τάσος Λειβαδίτης, Γιάννης Ρίτσος, και άλλοι.

Ads

Πληροφορίες
Τύπος Εκδήλωσης: Μουσική
Κύκλος: Μουσική & Λόγος
Αίθουσα: Χρήστος Λαμπράκης
Διοργάνωση: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ημέρες και Ώρες
Τρίτη 21.03.2023, 20:30

Τιμές Εισιτηρίων

€9.00 Φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+ & πολύτεκνοι, €12.00, €18.00, €26.00, €32.00, €38.00, €45.00

Συντελεστές

τραγούδι
Μανώλης Μητσιάς

αφήγηση, τραγούδι
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

πιάνο, ενορχηστρώσεις: Αχιλλέας Γουάστωρ, μπουζούκι, μαντολίνο: Ηρακλής Ζάκκας, βιολί: Παναγιώτης Τζιώτης, κλασική κιθάρα: Γιώργος Μπεχλιβάνογλου, κλαρινέτο: Μερκούριος Κάραλης, ακορντεόν: Γιώργος Τσιατσούλης, κοντραμπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος , ντραμς: Σπύρος Παναγιωτόπουλος, ηχοληψία: Δημήτρης Μπουρμπούλης – Γιώργος Κολεβέντης