Λεφτά απ’ την πανάκριβη καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορονοϊό έδωσε ο Πέτσας σε παντελώς άγνωστη ιστοσελίδα που εμφανίζεται να συνδέεται, σύμφωνα με το Documento, με τον κουμπάρο του και βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση και τη σύζυγό του, εξίσου κουμπάρα του, δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά.

Ads

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Στέλιο Πέτσα, έπειτα από την ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζεται να έχει πάρει διαφήμιση το site με την επωνυμία pointmedia.gr. Αν και δεν διεθέτει κανένα στοιχείο επικοινωνίας, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook υπάρχει δηλωμένο στις πληροφορίες ένα κινητό τηλέφωνο. 

Το εν λόγω κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα πάντα με το Documento, με μια απλή έρευνα στους τηλεφωνικούς καταλόγους, εμφανίζεται να ανήκει στην εταιρεία «Ανδρέας Πάτσης & Συνεργάτες» που εδρεύει στην Βασ. Σοφίας 10 στην Αθήνα. Πρόκειται για τη δικηγορική εταιρεία του βουλευτή Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση, ο οποίος τυγχάνει και κουμπάρος του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα. Ο τελευταίος εμφανίζεται σε lifestyle δημοσιεύματα να έχει παντρέψει μαζί με τη σύζυγό του, το ζεύγος Ανδρέα Πάτση και Βίκυ Παπαλουκά.