Στην εντατική για δεύτερο εικοσιτετράωρο παραμένει ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε απ τους ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει, κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ads

Κάθε στιγμή που περνά μετρά υπέρ του 52χρονου  είπε στην «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ ο  διοικητής του  Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», Βασίλης Κεκερής.

Συνεχίζεται  η υποστήριξη των βασικών λειτουργιών της ζωή του, με φάρμακα και αναπνευστική συσκευή. Ωστόσο  έχουν σταματήσει οι αιμορραγίες. Μέχρι στιγμής καθώς διανύουμε τα πρώτα εικοσιτετράωρα έχει σημειωθεί « μη επιδείνωση» υπογράμμισε ο κ. Κεκερής. Με την πάροδο του χρόνου, θα ξεδιπλωθεί  η μελλοντική εικόνα του ασθενούς, από την βελτίωση που θα παρουσιάσουν οι ζωτικές του λειτουργίες, ώστε να αρχίσει να απεγκλωβίζεται σταδιακά από την φαρμακευτική, υποστηρικτική αγωγή. Ο διοικητής του νοσοκομείου ευχαρίστησε για την αθρόα  προσφορά αίματος, της σπάνιας ομάδας του επιχειρηματία. Διευκρίνισε ότι πλέον η αιμοληψία γίνεται προληπτικά  σε περίπτωση που χρειασθεί να του χορηγηθεί επιπλέον ποσότητα αίματος.