Απορίες προκαλεί η επανεμφάνιση του Σταύρου Μπαλάσκα, έκπτωτου συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., στην τηλεόραση του Open, για να σχολιάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό κατά νεαρής γυναίκας την άνοιξη του 2020.

Ads

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είχε προκαλέσει αντιδράσεις από τον κόσμο, μετά τις δηλώσεις του για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, όπου είχε αναφέρει για τον δράστη ότι « κείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά ‘χασε και “τρελάθηκε” … αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

Έπειτα από αυτό το γεγονός, η ΕΛ.ΑΣ. διέταξε ΕΔΕ κατά του Σταύρου Μπαλάσκα, ενώ ακολούθησε παρέμβαση εισαγγελέα που διερεύνησε ποινικές ευθύνες. Στην συνέχεια ο κ. Μπαλάσκας ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, ενώ τον Ιούλιο έγινε γνωστό ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Έτσι, η επανεμφάνιση του στην τηλεόραση, ως ενεργό συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, είναι λογικό να προκαλεί ερωτήματα για το αν, τελικά, βρίσκεται σε διαθεσιμότητα ο κ. Μπαλάσκας ή όχι. 

Ads

Η επανεμφάνιση του κ. Μπαλάσκα: