«Δεν ξέρω για τον κύριο Μεϊμαράκη, αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκυβερνήσω με ανθρώπους που εμπλέκονται με την τρομοκρατία», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ads

Τις καταγγελίες Πανούση σχολίασε στον ΣΚΑΙ ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, βρίσκοντας την ευκαιρία να κάνει προεκλογική εκστρατεία κατά του … Αλέξη Τσίπρα. «Ο κύριος Πανούσης είπε ότι ο κύριος Τσίπρας γνώριζε τα όσα γίνονταν. Γι’ αυτό σας λέω ότι η Ελλάδα έχει μόνο μία λύση για να πάει μπροστά, να ρίξουμε γρήγορα την κυβέρνηση Τσίπρα», είπε. Χαρακτήρισε, επίσης, «πολιτικό απατεώνα» τον πρωθυπουργό καθώς «είχε κεντρικό σύνθημα το δεν πληρώνω και το κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα».

Δηλώσεις για την υπόθεση Πανούση έκανε όμως και ο εταίρος υποψήφιος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μιλώντας στο ίδιο μέσο είπε ότι «μεταξύ του κ. Πανούση και του κ. Τσίπρα πιστεύω τον κ. Πανούση». «Βεβαίως υπάρχει ζήτημα γιατί τα είπε τώρα, όμως δεν πιστεύω έναν κατά συρροή ψεύτη, όπως ο κ. Τσίπρας», σχολίασε επίσης.

«Είναι απολύτως ακατανόητη η ολιγωρία της κυβέρνησης να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης στον κ. Κουμουτσάκο, αλλά και η άρνησή της να δώσει εξηγήσεις για την καταγγελία του κ. Πανούση, κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ads