Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση στην 44χρονη μητέρα τριών παιδιών από την Κατοχή Μεσολογγίου που βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι.

Ads

Η 44χρονη γυναίκα που εξαφανίστηκε το μεσημέρι των Θεοφανίων από το σπίτι της εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο αυτοκίνητό της, στις όχθες της Λίμνης Τριχωνίδας, στο πίσω κάθισμα, νεκρή και με εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Δίπλα της βρέθηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό. Τόσο στο σημείο από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου και Μεσολογγίου και από τον ιατροδικαστή όσο και σήμερα κατά τη διενέργεια της νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών δεν βρέθηκαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. 

Ωστόσο, το πόρισμα του ιατροδικαστή θα παραδοθεί μετά από αρκετές ημέρες και αφού ολοκληρωθούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις για να έχει σαφέστερη εικόνα για τον μηχανισμό θανάτου.

Ads

Σημειώνεται, ότι η 44χρονη γυναίκα που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό από την ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με πληροφορίες χώρισε πριν τα Θεοφάνια και αφού είχε αφήσει να εννοηθεί, με μηνύματα, στον ίδιο ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της εξαιτίας του χωρισμού. 

Την έρευνα και προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου. Αν και αρχικά είχε γίνει λόγος για εγκληματική ενέργεια, τελικά φαίνεται πως η έρευνα καταλήγει στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας, ωστόσο αναμένεται το επίσημο και τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίζει πλήρως τα αίτια θανάτου.