Δεκτή έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του.

Ads

Ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, είχε υποβάλει την παραίτησή του το βράδυ της Δευτέρας, επικαλούμενος λόγους ευθιξίας, μετά την παραίτηση της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου από τη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, με αφορμή θέμα που προέκυψε για την επιδότηση ενοικίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ. Παπαδημητρίου επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και του εξήγησε ότι η απόφαση ήταν μονόδρομος μετά την παραίτηση της κυρίας Αντωνοπούλου.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον υπουργό για τις προσπάθειες που κατέβαλε στο πεδίο των επενδύσεων, ενώ συμφώνησαν να έχουν μια συνάντηση μετά την επιστροφή του Τσίπρα από την Τρίπολη.

Ads

Το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου βρέθηκε στην Τρίπολη προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του 10ου Περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Κατά την έξοδό του, ζητήθηκε ένα σχόλιο για την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να πει κάτι.