Εμμονή με τον Μάνο Δασκαλάκη υποστήριξε ο ίδιος ότι είχε μαζί του η Ρούλα Πισπιρίγκου, καταθέτοντας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών τους, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ads

Εκτός από τη Δήμητρα Πισπιρίγκου που κατέθεσε πόσο καλή μητέρα ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι η εμμονή που είχε μαζί του η ίδια, αποτελεί το κίνητρό της για να βλάψει τα παιδιά της.

Σε σχετική ερώτησης της υπεράσπισης της πρώην συζύγου του, από τη συνεργάτιδα του Αλ. Κούγια, Α. Μπάκα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε ότι τώρα ο ίδιος είναι «100% σίγουρος που υποστηρίζω την κατηγορία ειδικά αφού άκουσα την απολογία της κατηγορουμένης στο δικαστήριο».

Εμμονή και ζήλεια

Απέδωσε το κίνητρό της στην εμμονή που είχε μαζί του και τη ζήλεια του, ενώ ο ίδιος απάντησε ότι εκείνος δεν την ζήλευε.

Ads

Για το πένθος της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Μαλένας ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι «Η κατηγορούμενη έκλαιγε συνέχεια μέσα στο σπίτι, είχε έντονα ξεσπάσματα. Αυτό κράτησε 4-5 μήνες».

Για το θέμα με το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της  Ίριδας, η κατάθεσή του ήρθε σε αντιδιαστολή με τα όσα είχε καταθέσει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ είπε ο Μάνος Δασκαλάκης ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έφερε αντίρρηση να το πάνε στην αστυνομία, σημειώνοντας ο ίδιος ότι «Πιστεύω ότι το χρησιμοποίησε για το παιδί».