Την κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και του Χαμόγελου του Παιδιού προκάλεσε η εξαφάνιση ενός 12χρονου στην Καβάλα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6).

Ads

Όπως σημειώνει η ΜΚΟ για την εξαφάνιση του 12χρονου στην Καβάλα, ενημερώθηκε για την περίπτωσή του και προχώρησε στην άμεση δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο σορτσάκι και μαύρα παπούτσια. Στο δεξί χέρι φορούσε βραχιόλι ταυτότητας, ασημένιο με μαύρο κορδόνι» διευκρινίζει το Χαμόγελο για την εξαφάνιση του 12χρονου στην Καβάλα.

Πηγή: Χαμόγελο του Παιδιού

Καβάλα: Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του 12χρονου

Ads

«Στις 20/06/2024, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καβάλας, ο Κοσμάς Κ., 12 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κοσμάς Κ., 12 ετών, έχει ύψος 1,50 μ. και αδύνατος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο σορτσάκι και μαύρα παπούτσια. Στο δεξί χέρι φορούσε βραχιόλι ταυτότητας, ασημένιο με μαύρο κορδόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple».