Άνδρας 90 ετών συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου στη Σάρτη, Σιθωνία Χαλκιδικής, ο οποίος φέρεται να αποπλάνησε 11χρονο κορίτσι, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης thestival.

Ads

Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή στις 2 μετά το μεσημέρι, οι γονείς της 11χρονης άρχισαν να την αναζητούν, αφού είχε καθυστερήσει να επιστρέψει στο σπίτι. Ανησύχησαν και ειδοποίησαν φίλους και γνωστούς για την εξαφάνισή της. Μετά από τρεισήμισι ώρες μια γυναίκα ενημέρωσε τους γονείς της ανήλικης ότι την είδε να μπαίνει στο σπίτι του 90χρονου. Αμέσως οι γονείς της πήγαν εκεί και την παρέλαβαν.

Ο 90χρονος ήταν ιδιαίτερα εριστικός και είχε απειλητικές διαθέσεις. «Πήρε τσεκούρι και μας απειλούσε. Έλεγε ότι θα πάρει την καραμπίνα. Πήρε πέτρες και τις πετούσε προς τα αυτοκίνητά μας» δήλωσε κάτοικος της Σάρτης που βρέθηκε στο σπίτι του 90χρονου λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό της 11χρονης.

Στην συνέχεια οι γονείς και ο θείος της ανήλικης πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου και υπέβαλαν μήνυση κατά του ηλικιωμένου. Στην κατάθεσή της η 11χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ο 90χρονος την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ads