Βροχή πέφτουν τα εξώδικα και οι μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση, διασήμων που είδαν τα ονόματά τους να εμπλέκονται μέσω δημοσιευμάτων στην υπόθεση του κυκλώματος ναρκωτικών στο Κολωνάκι. 

Ads

Μήνυση κατέθεσε ο γνωστός παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς «σχετικά με το ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδος “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”». Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν ετερόρρυθμο μέλος της επιχείρησης και σύμφωνα με τον ίδιο δεν είχε καμία σχέση με την λειτουργία της.

Νομικές διαδικασίες κίνησε και η γνωστή παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούριου με αφορμή τις φωτογραφίες της στην ίδια ιστοσελίδα σε σχέση με την υπόθεση για το κύκλωμα κοκαΐνης. Η παρουσιάστρια επίσης ζητά με εξώδικο να μη γίνεται η χρήση της φωτογραφίας της για το θέμα αυτό καθώς, όπως τονίζει σε ανακοίνωση η δικηγόρος της, δεν έχει ουδεμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Εξώδικο κατέθεσε και ο επιχειρηματίας, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Μέσω επιστολής της δικηγόρου του στα ΜΜΕ ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με το σκάνδαλο των ναρκωτικών, ούτε με την επιχείρηση που εμπλέκεται και ότι το όνομα που αναφέρθηκε στο σχετικό δημοσίευμα είναι άλλος επιχειρηματίας με το ίδιο όνομα και πρόκειται περί απλής συνωνυμίας. 

Ads