Βρέθηκε σώος ο 28χρονος που αγνοούνταν το τελευταίο 48ωρο στην Εύβοια. Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τις φωνές του και ειδοποίησαν τους διασώστες, οι οποίοι κατέφτασαν και τον απεγκλώβισαν. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας. Ο άνδρας εντοπίστηκε σε σταθερό σημείο, σε ποταμό μεταξύ Προκοπίου και Μαντουδίου στην Εύβοια. 

Ads

Διασώστες είπαν στην ΕΡΤ ότι ο νεαρός είναι εξαντλημένος, σοκαρισμένος, αλλά, φυσικά, χαρούμενος.

«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Αυτό που έχει σημασία έχει ότι ο νεαρός είναι ζωντανός» τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο περιφερειακός διοικητής Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής, Νίκος Σπαής, που συντόνιζε την επιχείρηση.

Το tweet της Πυροσβεστικής αναφέρει: «Εν ζωή εντοπίστηκε και #διασώθηκε από πυροσβεστικές δυνάμεις, ο 27χρονος άνδρας που αγνοείτο από χθες 30/09/2018 στην περιοχή Μαντουδίου- Προκοπίου Ευβοίας. Οι έρευνες συνεχίζονται για τα άλλα δύο άτομα που αγνοούνται».

Ads

Ο νεαρός είχε φύγει με τη φίλη από τον Βύρωνα με προορισμό το χωριό του, ωστόσο βρέθηκε αντιμέτωπος με τα ορμητικά νερά. Η συνοδηγός κατάφερε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και να ειδοποιήσει τις αρχές που έκτοτε τον αναζητούσαν. 

Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για την ανεύρεση και ενός ζευγαριού 65 και 67 ετών τα ίχνη των οποίων χάθηκαν όταν το όχημά τους παρασύρθηκε σε ρέμα στην περιοχή Σπαθαρίου-Μετοχίου στην Πύλη Ευβοίας.

image