Εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης τα ίχνη του 11χρονου Διονύση Τ., που είχαν χαθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου όταν το παιδί εξαφανίστηκε μυστηριωδών από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». 

Ads

Ο Διονύσης Τ. νοσηλευόταν από τις 7 Αυγούστου καθώς είχε υποστεί σοκ αφότου τραυμάτισε θανάσιμα την 14 μηνών ξαδέλφη του στη Γαστούνη, όπου διέμενε.

Ο ανήλικος Ρομά βρέθηκε σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί ήταν μαζί με συγγενικά του πρόσωπα, που ήρθαν σε επαφή με την Αστυνομία. 

Η αστυνομία είχε βάσιμες υποψίες πως το παιδάκι βρισκόταν στην θεία του αφού η εν λόγω γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της επισκέφτηκαν τον 11χρονο στο νοσοκομείο την ημέρα της εξαφάνισής του. 

Ads

Το ζευγάρι κάθισε αρκετή ώρα με τον μικρό Διονύση και έφυγε στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής. Πέντε λεπτά αργότερα, το παιδί ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και χάθηκε.

Από τη ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται, το αγόρι αναμένεται να μεταφερθεί και πάλι στο «Αγία Σοφία».

«Ο μικρός Διονύσης Τ. βρέθηκε και βρίσκεται ήδη σε ασφαλές περιβάλλον. Το Χαμόγελο του Παιδιού θα βρεθεί δίπλα του άμεσα με εξειδικευμένο προσωπικό και εθελοντές. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση» αναφέρει στη σελίδα του Facebook το Χαμόγελο του Παιδιού.