Σε τεταμένο κλίμα διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου για την παραχώρηση του Ελληνικού, η ψήφιση του οποίου θα ολοκληρωθεί αργά απόψε.

Ads

Παρά τη συναινετική διάθεση απέναντι στη σύμβαση, ΝΔ και Δημοκρατική Συμπαράταξη ασκούν κριτική στην κυβέρνηση για τη στάση που είχε τηρήσει όταν ήταν αντιπολίτευση. 

Δείτε ζωντανά τη συζήτηση:

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα το απόγευμα 

Η Λαϊκή Ενότητα συμμετέχει και καλεί τους πολίτες να δώσουν δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος (Αμαλίας – έξω από τη Βουλή)».

Ads

Η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού καλεί με τη σειρά της σε συγκέντρωση «ενάντια στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου» την ίδια ώρα, στο ίδιο σημείο. 

Η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό με κεντρικό σύνθημα: «Τίποτα δεν τελείωσε, αγώνας και δράση για το Ελληνικό μέχρι τη νίκη» καλεί σε προσυγκέντρωση, στο ΤΑΙΠΕΔ (Κολoκοτρώνη 1 & Σταδίου) την Τετάρτη 21/9 στις 18:30 και σε πορεία προς την βουλή.

Σε μαζική συμμετοχή στην διαμαρτυρία που οργανώνουν συλλογικότητες και οργανώσεις έξω από την Βουλή ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού καλεί η «ΔιEEξοδος – Πρωτοβουλία Αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ».