Ο βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Συρίγος, κόντρα στην κυβερνητική «γραμμή», δήλωσε σχετικά με την υπόθεση της Folli – Follie πως δεν θα έρθει στη Βουλή, καθώς δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο για εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν εκείνη την περίοδο υπουργοί ή που να είναι σήμερα εν ενεργεία βουλευτές.

Ads

Μιλώντας στο Blue Sky o «γαλάζιος» βουλευτής ανέφερε: «Δεν θα έρθει στην Βουλή με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Δεν φαίνονται να εμπλέκονται άτομα τα οποία ήταν εν ενεργεία υπουργοί εκείνη την περίοδο. Άρα δεν τίθεται θέμα να έρθουν στην Βουλή γι αυτό το λόγο και δεν είναι εν ενεργεία βουλευτές» υπογράμμισε ο Άγγελος Συρίγος, ανατρέποντας τους ισχυρισμούς περί εμπλοκής βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση.

Επιμένει πως υπόθεση θα πάει στη Βουλή ο Πέτσας

Από τη δική του μεριά, ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον Ant1 υποστήριξε πως υπόθεση της Folli Follie αναγκαστικά θα έρθει στη Βουλή γιατί εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα.

Ads

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να σημειώσει ότι δεν πρόκειται για κάποιο δημοσίευμα ή ρεπορτάζ κάποιου δημοσιογράφου, αλλά για κάτι που βγήκε από την έκθεση ελέγχου που έγινε στην εταιρεία και πλέον οφείλονται απαντήσεις.