Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 36χρονου Αντώνη στην Κρήτη, ο οποίος δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο.

Ads

Φίλοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν γεμάτοι θλίψη αλλά και οργή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr, δύο από τα αδέρφια του, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία, δεν άντεξαν και κατέρρευσαν, με την αδερφή του μάλιστα να παραλαμβάνεται από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο.

Στο Ναό της Ευαγγελιστρίας βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, όπως επίσης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), Γιάννης Κουράκης.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι χθες Πέμπτη με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, καρατομήθηκαν ο κεντρικός λιμενάρχης και ο διοικητής του Α΄ Λιμενικού Τμήματος, ενώ παραπέμφθηκαν και τέσσερα στελέχη του Λιμενικού σε πειθαρχικό έλεγχο.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, σε δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, κάνοντας γνωστό ότι η συνδρομή που μέχρι σήμερα υπήρχε στα μέλη της από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις κοινωνικές υπηρεσίες θα ενισχυθεί έτι περισσότερο στο εξής, ενώ ο Δήμος με απόφαση που έλαβε έχει αναλάβει τα έξοδα της κηδείας.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά», τόνισε ο κ. Ζερβός, ενώ επεσήμανε ότι άμεσα θα πρέπει να υπάρχει πλήρης διαλεύκανση του θλιβερού συμβάντος.