Σε βίντεο κατέγραψαν τον βιασμό 23χρονης τουρίστριας από την Φινλανδία οι δύο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο.

Ads

Σύμφωνα με το ekriti.gr το πρωί της περασμένης Κυριακής, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώνεται από την αστυνομία ότι στο νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύεται νεαρή γυναίκα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στο εμπορικό λιμάνι από δύο αλλοδαπούς.

Στελέχη του Λιμεναρχείου έφτασαν στο νοσοκομείο και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με ekriti.gr οι λιμενικές αρχές κατάφεραν πολύ γρήγορα να φτάσουν στα ίχνη του ενός εκ των δύο. Πηγές αναφέρουν, ότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών αλλά και υλικού από κάμερες ασφαλείας, εντοπίστηκε ο ένας από τους δύο, ένας 20χρονος Αλβανός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος, που συνελήφθη πρώτος, φέρεται να τραβούσε σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο, τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε η 23χρονη.

Ads

Αμέσως μετά την πράξη τους, όπως καταγγέλλει η τουρίστρια, οι δύο άνδρες έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το καλό όμως για τις Λιμενικές Αρχές, ήρθε όταν ο… «κάμεραμαν» του βιασμού, επικοινώνησε στα social media με την 23χρονη από τη Φινλανδία. Κλείστηκε ραντεβού μεταξύ τους κι έτσι ήταν πολύ εύκολο για τις Λιμενικές Αρχές, να στηθούν λίγα μέτρα παρακάτω και με μια αστραπιαία επέμβαση, να του περάσουν χειροπέδες κι έτσι να φτάσουν και στον δεύτερο νεαρό, λίγη ώρα μετά.

Αφού συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου και στην συνέχεια στον ανακριτή.

Απολογήθηκαν και αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.