Στην χρονιά των τριών εκλογικών αναμετρήσεων και των μεγάλων πολιτικών και κοινωνικών διλημμάτων το tvxs.gr βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή της ουσιαστικής και αντικειμενικής ενημέρωσης. Τιμώντας τη σχέση εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες μας, ανοίγουμε ξανά το βήμα διαλόγου αναζητώντας, πέρα από τα συνθήματα, τα πραγματικά διακυβεύματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ads

Το tvxs.gr σας καλεί να θέσετε εσείς τις ερωτήσεις στο ντημπέιτ των πολιτικών αρχηγών που θα γίνει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

Γράψτε μας, στο [email protected], τις ερωτήσεις που θα κάνατε εσείς ως πολίτες στους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τις δημοσιεύσουμε και να τις στείλουμε στους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν  στο ντιμπέιτ, για να τις λάβουν υπόψη τους.

Θα δημοσιεύσουμε όλες τις απόψεις, σε έναν ακόμη ανοιχτό διάλογο στην πιο κρίσιμη πολιτική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών.

Ads

* Tα άρθρα προς δημοσίευση δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 500 λέξεις και πρέπει να έχουν την ένδειξη «Βήμα Διαλόγου» και να είναι υπογεγραμμένα.