Δύο ακόμα άτομα μπαίνουν στο «κάδρο» των ερευνών για την υπόθεση αρπαγής και βιασμού ανήλικης στα Σεπόλια, μετά τη σύλληψη του 54χρονου στο λιμάνι της Κυλλήνης.

Ads

Οι δύο φερόμενοι συνεργοί του 54χρονου, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της δικογραφίας, επικοινωνούσαν με την 15χρονη υποδυόμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να υποκύψει στις πιέσεις του κατηγορούμενου, λέγοντάς της πως «σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου».

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 54χρονος κατα τη σύλληψή του στο λιμάνι της Κυλλήνης, μέχρι τη μεταφορά του στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ισχυρίστηκε πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με τη δικογραφία, «απολογούμενος στην Υπηρεσία μας ο κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί».

Ο 54χρονος που διώκεται για  τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου, της αρπαγής και πορνογραφίας ανηλίκων, της έστελνε μηνύματα από τον Νοέμβριο του 2022 και συνομιλούσε μαζί της, μέσω snapchat. Τη «βομβάρδιζε» με μηνύματα «αγάπης» λέγοντας «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου», ενώ όπως καταγγέλει η μητέρα του κοριτσιού, συχνά κατεύθυνε τη συζήτηση και στο σεξουαλικό κομμάτι.

Ads

Στις αρχές Ιανουαρίου φαίνεται πως η 15χρονη υπέκυψε στις πιέσεις του συλληφθέντα. Στις 3 Μαρτίου ο 54χρονος και η ανήλικη συναντήθηκαν έξω από το σχολείο της, την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και τη μετέφερε σε ένα διαμέρισμα Airbnb στον Κολωνό, όπου και φέρεται να τη βίασε. Στη συνέχεια το κορίτσι επέστρεψε στο σχολείο της και ενημέρωσε τους δασκάλους της για το τι είχε συμβεί.

Σε έρευνα που έκανε η αστυνομία στο σπίτι και στα δύο κινητά του 54χρονου βρέθηκαν φωτογραφίες του 15χρονου κοριτσιού, αλλά και άλλο πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Τι είπε στην κατάθεσή της η 15χρονη

Κατά την εξέταση της, αργά το απόγευμα της 10ης Μαρτίου, από ειδικό παιδοψυχολόγο από το «Σπίτι του Παιδιού» και παρουσία αστυνομικών η 15χρονη, είπε όπως αναφέρεται στη δικογραφία πως “Όλον αυτόν τον καιρό που μιλούσαν, της ανέφερε ότι δουλεύει στην Κυλλήνη σε ένα καράβι, είναι 52 χρονών, έχει ένα παιδί που ζει με την μητέρα του. Ακόμη ανέφερε το τηλέφωνο επικοινωνία τους .

Επιπλέον πως στο εν λόγω χρονικό διάστημα δύο άγνωστα άτομα επικοινώνησαν με τη μαθήτρια, ο ένας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής «Instagram» και ο άλλος τηλεφωνικά, οι οποίοι παρότρυναν να διατηρήσει επαφές με τον δράστη, ενώ την απειλούσαν ότι θα είναι υπεύθυνη για ό,τι πάθει αυτός. Συγκεκριμένα, ανέφεραν στο ανήλικο θύμα ότι ο δράστης την αγαπάει και ότι έκανε απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας της. Το πρώτο άγνωστο άτομο είχε στοιχεία Γ.Μ., με όνομα χρήστη «Instagram» AngeL…, και ο οποίος της επέδειξε δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας και της δήλωσε ότι είναι αστυνομικός της Γ.Α.Δ.Α. και το δεύτερο άγνωστο άτομο διέθετε το προσωνύμιο «ΤΑΣΟΣ».

Μάλιστα, είπε ότι ο δράστης κέρδισε αρχικά την εμπιστοσύνη της συνομιλώντας μαζί της, συναντηθήκανε στις 3 Μαρτίου και την τράβηξε με τη βία στο αυτοκίνητο του, μετέβησαν χωρίς τη θέλησή της σε ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου και την ακινητοποίησε εντός του διαμερίσματος και την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της και της έβαλε στην τσάντα της μία τραπεζική κάρτα (prepaid), επ’ ονόματί του,συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ χωρίς να το γνωρίζει η παθούσα».