Συνεχίζεται η έρευνα των αρχών για την υπόθεση των συστηματικών βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι επαφές που είχε ο Ηλίας Μίχος με άλλους παιδεραστές.

Ads

Οι αρχές ακολουθούν τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου και αυτά είναι που μπορεί να τους «κάψουν».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News», τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά, καθώς αναμένεται να αποκαλύψουν τις επαφές του με άλλους παιδεραστές, ακόμα και εκτός Ελλάδας, αλλά και να ρίξουν «φως» σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η σοκαριστική υπόθεση, οι ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας επικεντρώθηκαν στα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος.

Ads

Ο ίδιος ήταν συχνός επισκέπτης του dark web, όπου υπάρχουν διάφορα σάιτ που χρησιμοποιούνται για την ανάρτηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και για την επικοινωνία μεταξύ παιδεραστών.

Αυτό που διερευνάται είναι αν ο Μίχος πουλούσε βίντεο και φωτογραφίες του 12χρονου παιδιού σε άλλους παιδεραστές στον παγκόσμιο διαδικτυακό ιστό. Άλλωστε, ότι το έκανε στο «ανοιχτό διαδίκτυο», είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο.