Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, 34χρονος αρχιφύλακας, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και άγρια χτυπημένος σε διαμέρισμα, στην οδό Γέμελου, στη Νίκαια.

Ads

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ένας γείτονας άκουσε θόρυβο και κάλεσε την αστυνομία. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατέφτασε στο σημείο, αλλά δέχθηκε επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Τελικά κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, όπου βρήκαν δεμένο και χτυπημένο τον συνάδελφό τους. Κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Στον χώρο φέρεται να βρέθηκε και μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Κατά μία εκδοχή που προκύπτει από πληροφορίες, οι Πακιστανοί ένοικοι που αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς,  κατήγγειλαν ότι άγνωστοι τους επιτέθηκαν και τους απειλούσαν προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα και τιμαλφή. Αυτοί αντέδρασαν και δύο από τους δράστες τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους ο εν λόγω αστυνομικός ήταν μέλος της ομάδας που τους επιτέθηκε αλλά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν όταν οι συνεργοί του κατάφεραν να ξεφύγουν.

Άλλη πληροφορία κάνει λόγο για απαγωγή του αστυνομικού που πήγε να επέμβει όταν αντιλήφθηκε παραβατική συμπεριφορά από τους Πακιστανούς και οι οποίοι του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και τον έδεσαν μέσα στο σπίτι τους

Ads

Έγιναν τουλάχιστον 15 προσαγωγές και τέσσερις συλλήψεις και πλέον η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει το ρόλο του 34χρονου αρχιφύλακα στην περίεργη αυτή υπόθεση.