Ένα bachelor party ήταν, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο λόγος της συνάθροισης των τεσσάρων νέων από τα Χανιά που επέβαιναν στο ταχύπλοο το οποίο έπεσε πάνω στα βράχια στη θαλάσσια περιοχή των Σφακίων. 

Ads

Η παρέα είχε συναντηθεί, σύμφωνα με το zarpanews.gr, στα νότια παράλια του νομού Χανίων για το προγαμιαίο πάρτι ενός φίλου τους. Κατά την επιστροφή τους από την Αγία Ρούμελη στο Λουτρό, όπου θα διανυκτέρευαν, το σκάφος έπεσε στα βράχια στην περιοχή του Φοίνικα. Οι τρεις νέοι σκοτώθηκαν. 

Ο τέταρτος της παρέας – 31 ετών – που βρέθηκε ζωντανός μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Χώρας Σφακίων κι από κει στο Νοσοκομείο Χανίων, με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά. Τα νέα για την υγεία του είναι ενθαρρυντικά καθώς φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο, δεν γνωρίζει τίποτα για την μοιραία κατάληξη του πάρτι. 

Μεταξύ των τριών νεκρών βρίσκονται δυο αδέλφια 32 και 34 ετών. 

Ads

image

image

Ο νεότερος από τα δυο αδέλφια, αποφοίτησε από την οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice το 2010. Στη συνέχεια, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως οδοντίατρος, ενώ το 2012 έκανε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην εμφυτευματολογία στο UCLA στο Λος Άντζελες. Ήταν μέλος της ITI (International Team for Implantology) και gIDE (global institute for dental education).

Ο μεγαλύτερος ήταν γενικός οδοντίατρος με εξειδίκευση στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. Σπούδασε στην οδοντιατρική σχολή Univerzita Pavla Jozefa Šafárika στο Kosice και αποφοίτησε το 2010. Έπειτα συνέχισε για μεταπτυχιακές σπουδές στο Τορίνο (Università degli Studi di Torino) και εξειδικεύτηκε στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία. Ήταν μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων (Ο.Σ.Χ.), μέλος του Ενδοδοντικού συλλόγου Ιταλίας (SIE – Società Italiana di Endodonzia).

Ο τρίτος νεκρός ο 35χρονος, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στα Χανιά, συνιδιοκτήτης νυχτερινού μπαρ στην πόλη.

Πηγή: cretalive.gr