Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στη Βουλή, δήλωσε πως η ΝΔ θα προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Ads

Όπως είπε όσοι προσελήφθηκαν την περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ θα απολυθούν. «Δεν θα τους πάρουμε κληρονομιά. Όλοι Χ. Σας το λέω εγώ. Αν εξαρτάται από εμένα όλοι Χ θα φάνε», τόνισε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας πως όλοι έχουν προσληφθεί παράνομα.

Όπως εξήγησε μάλιστα, αναφέρεται σε διοικητές, καθαρίστριες, υπαλλήλους ασφαλείας και εργαζόμενους σε τοπικές μονάδες υγείας, τις οποίες χαρακτήρισε «σοβιέτ».

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό είναι το πρόσωπο της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη

«Σήμερα ο κ. Β. Οικονόμου, βουλευτής και υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΝΔ, αποκάλυψε το πραγματικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ads

Από το βήμα της Βουλής, δήλωσε ξεκάθαρα ότι, όχι μόνο οι σημερινοί διοικητές των νοσοκομείων, οι πρώτοι που τοποθετήθηκαν με αξιοκρατικά κριτήρια, αλλά και καθαρίστριες και εργαζόμενοι σε υπηρεσίας φύλαξης, θα απολυθούν, από ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη: Ρεβανσισμός, απολύσεις εργαζομένων, άλωση του κράτους. Αυτό είναι το δίπτυχο της ΝΔ: απάνθρωπος νεοφιλελευθερισμός και πελατειακό κράτος».