Το Αττικό νοσοκομείο, ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Ανδρέα Ξανθό και τον Παύλο Πολάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον διοικητή και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Ads

«Ήρθα για να μάθω την προσπάθεια που κάνετε και να συγχαρώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν μια δύσκολη μάχη στην κρίσιμη αυτή στιγμή διότι η στήριξή μας δεν πρέπει να είναι μόνο στα λόγια αλλά και την πράξη», είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την υποδοχή του από τον διοικητή του νοσοκομείου, Σπύρο Αποστολόπουλο.

Ο κ. Αποστολόπουλος ενημέρωσε αρχικά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτήν τη στιγμή νοσηλεύονται στο Αττικό 30 ασθενείς με Covid-19 και επτά σε μονάδα εντατικής θεραπείας. «Είμαστε ένα νοσοκομείο αναφοράς που έχουμε ανταποκριθεί μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία στις παροχές υπηρεσιών υγείας, ιδιαίτερα σε ασθενείς με Covid-19», σημειώσε ο διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου.

Κατά την περιήγησή του στο νοσοκομείο, ο Αλ. Τσίπρας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι του επισήμαναν την ανάγκη άμεσης στήριξης του ΕΣΥ, συνολικά, με μόνιμες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Ads

Δείτε το βίντεο από το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ: