Τα προσωρινά αποτελέσματα για προσλήψεις επιλαχόντων στο υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την Τετάρτη ο ΑΣΕΠ, με την προκήρυξη 3Κ/2021.

Ads

Πρόκειται για την πλήρωση 13 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕΗ), κλάδου Διοικητικής και Λογιστικής Υποστήριξης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Η επιλογή γίνεται μέσα από επιλαχόντες με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα της εν λόγω προκήρυξης, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης.

Οι πίνακες διαμορφώθηκαν αφότου ολοκληρώθηκε ένας έλεγχος όσον αφορά τα προσόντα, τα κριτήρια και τις ιδιότητες των επιλαχόντων του συγκεκριμένου κλάδου, με βάση τα δικαιολογητικά που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του συγκεκριμένου κλάδου.

Ads

Όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.\

Η προκήρυξη 3Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 50 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ενστάσεις κατά των προσωρινών πινάκων από αύριο, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected].