Ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς, απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης, είναι ο άνθρωπος που φέρεται να βίασε 24χρονο οδηγό ταξί και συνελήφθη το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου με την κατηγορία των ασελγών πράξεων.

Ads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κατηγορούμενος μίσθωσε το ταξί μέσω πλατφόρμας που δίνει και τη δυνατότητα επιλογής του οδηγού. Όπως προκύπτει από την μαρτυρία του θύματος, κατά τη διάρκεια της κούρσας ο δράστης νάρκωσε τον οδηγό του ταξί με υπνωτική ουσία στον καφέ του.

Πιο συγκεκριμένα, όταν έφτασε στο σημείο όπου του υποδείχθηκε ως προορισμός του πελάτη, διαπίστωσε ότι τον περίμεναν άλλοι τρεις άνδρες, οι οποίοι του πρότειναν να συνευρεθεί μαζί τους σεξουαλικά. Εκείνος, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, αρνήθηκε και απομακρύνθηκε αμέσως χωρίς να αφήσει τον πελάτη να βγει από το αυτοκίνητο. Ο αυτοκινητιστής καθώς ανακτούσε τη μνήμη του, ισχυρίστηκε ότι ο άγνωστος άνδρας ψέκασε με ένα σπρέι στο καφέ του, ενώ και οι γιατροί που μπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο είπαν στους αστυνομικούς ότι διαπίστωσαν μια έντονη μυρωδιά – από τη ναρκωτική ουσία.

Λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός ταξί μεταφέρει στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο τον κατηγορούμενο λιπόθυμο, μάλλον από την ίδια ουσία που έριξε στο θύμα. Εκεί ο οδηγός ταξί αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί εντόπισαν σημάδια βιασμού. Όπως αναφέρει το «’Εθνος», ένας από τους ηθοποιός που συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Γιώργο Καρκά είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος δήλωσε άναυδος από το συμβάν. «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο Σ. Μπιμπίλας.

Ads

image