Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη. Συγκεκριμένα, ο 46χρονος εμφανίστηκε στην υποδιεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Ads

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή και η 40χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό», καθώς είναι πολυτραυματίας λόγω των βίαιων χτυπημάτων που δέχτηκε σε κεφάλι και θώρακα. Μάλιστα υποβλήθηκε και σε κρανιοτομή, μια επέμβαση που κρίθηκε απαραίτητο να γίνει από τους γιατρούς που την παρακολουθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο οποίος γνωρίζει πολεμικές τέχνες, χτύπησε τόσο βάναυσα την άτυχη γυναίκα, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο»

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 46χρονος δεν είπε πολλά στις αρχές, αν και παραδέχτηκε τον ξυλοδαρμό. Υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει τόσο σοβαρή βλάβη στη 40χρονη.

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 46χρονος. «Δεν ήθελα να το κάνω. Μαλώσαμε και την χτύπησα. Δεν ήθελα να γίνει έτσι. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

Αν και δεν συνηθίζεται, επειδή πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο, ζητήθηκε να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να μην κυκλοφορεί ελευθερος, ενώ σημειώνεται ότι στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, δεν βρέθηκε οπλισμός. Αύριο, Τρίτη, μετά τις 09:30 θα οδηγηθεί στον ανακριτή. 

Κόρη 46χρονου: «Να σαπίσει στη φυλακή»

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αναζήτησής του από τις αρχές, είχε προηγηθεί οργισμένη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την κόρη του 46χρονου με την οποία ενημέρωνε ότι ο πατέρας της κινείται με όχημα μάρκας KIA χρώματος ασημί. «Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης. Χτύπησε τη σύντροφό του. Χαροπαλεύει η γυναίκα. Ντρέπομαι γι’ αυτόν, να σαπίσει στη φυλακή», έγραψε η κόρη του.

Σημειώνεται ότι ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.