Σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας καταδικάστηκε ο 46χρονος από το Άργος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε αγόρι πέντε ετών, με τη συναίνεση των γονιών του.

Ads

Όπως είχε γίνει γνωστό ο 46χρονος έδινε τρόφιμα στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί στην Ελλάδα από τη Ρουμανία προκειμένου να τον αφήνουν να ασελγεί στο παιδί.

Λίγο μετά τη σύλληψη του παιδόφιλου, συνελήφθησαν και οι δύο γονείς που καταδικάστηκαν αντίστοιχα σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί έπειτα από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον κατηγορούμενο διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε τις γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου παιδιού. 

Ads

Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του είχαν μεταφερθεί τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας. Ο ιατροδικαστής Ναυπλίου δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα παιδιά.