Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της κακοποίησης του σκύλου Όλιβερ στην Αράχωβα.

Ads

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας βλέπει στιγμιότυπο που σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραβηχτεί τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, την ημέρα που προκλήθηκαν τα τραύματα στο άτυχο χάσκι, ενώ κατατέθηκε χθες στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και ενημερώθηκε ταυτόχρονα ο κηδεμόνας του Όλιβερ.

Ο άγνωστος άντρας, όπως φαίνεται στην φωτογραφία φοράει κουκούλα, έχει περάσει στο λαιμό του μία φωτογραφική μηχανή και φαίνεται να κρατάει ομπρέλα, ενώ εκείνη την ημέρα δεν έβρεχε.

Τα παραπάνω σχολίασε η Μάρθα Πουλτίδου – επικεφαλής Πανελλήνιας ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, σε ανάρτησή της στο Facebook, αφήνοντας αιχμές για την αστυνομία.

Ads

Η ίδια διευκρινίζει ότι «το υλικό αυτό είναι στα χέρια μου πολλές μέρες και σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι αυτός είναι ο ένοχος».

 

Η ανάρτησή της

Προσπάθησε η ΕΛ.ΑΣ επί μέρες να μας πείσει, πως δεν υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό, που να δείχνει τον Όλιβερ με κάποιον άνθρωπο, πάρα μόνο με ζώα!!

Τι έχει να μας πει τώρα η εκπρόσωπος τύπου, που με στόμφο έκανε δηλώσεις περί συμμορίας σκύλων που βίασε τον Όλιβερ?

Είστε ΨΕΥΤΕΣ!!

Υ.Γ Το υλικό αυτό είναι στα χέρια μου πολλές μέρες και σε καμμιά περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι αυτός είναι ο ένοχος».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης, η δικηγόρος του κηδεμόνα του σκυλιού, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε πως «υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν το σκυλί με κάποιον άνθρωπο».

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της σε εκπομπή του Mega, η ποινικολόγος αποκάλυψε πως η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει με το υλικό που υπάρχει αλλά από φωτογραφίες, παρά το γεγονός πως ζητήθηκε εκταφή του σκυλιού, καθώς βρίσκεται σε αποσύνθεση.

«Δεν υπάρχει ζήτημα ευθύνης του ιδιοκτήτη. Χτες μετέβηκα στο Α.Τ. Διστόμου και έθεσα ερωτήματα στον κ. εισαγγελέα, διότι πληροφορήθηκα πως η πραγματογνωμοσύνη δεν θα γίνει με το υλικό που υπάρχει αλλά από φωτογραφίες. Παραγγέλθηκε η εκταφή του ζώου και απεφάνθει πως η πραγματογνωμοσύνη θα γίνει με φωτογραφίες και βάσει όλων των εργαστηριακών ελέγχων που έχουν γίνει. Μπορεί να ζητήσω και εξαίρεση του συγκεκριμένου πραγματογνώμονα. Θα θέσουμε τεχνική σύμβουλο και σήμερα θα καταθέσω όνομα καθηγήτριας του ΑΠΘ που θα συνδράμει», είπε αρχικά.

«Εγώ σήμερα θα καταθέσω φωτογραφίες, οι οποίες είναι στο χρονικό διάστημα που φοβόμαστε, και δείχνουν τον σκύλο με συγκεκριμένο άτομο. Από την όλη κίνηση που υπάρχει φαίνεται το άτομο να κοιτάει περίεργα τον σκύλο. Μετά από τόσο καιρό άρχισαν οι άνθρωποι της Αράχωβας να μιλάνε. Όλοι για τον Μιχάλη και το ζώο μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Υπήρχε αρνητική στάση αρχικά από τους κατοίκους. Δεν σημαίνει πως ήταν κάτοικος Αράχωβας, μπορεί να είναι περαστικός (σ.σ ο δράστης). Ο εντολέας μου είναι σοκαρισμένος» πρόσθεσε.