«Απτόητο» από την μεγάλη δημοσιότητα παραμένει για μια ακόμη μέρα το τσιμεντένιο μπαλκόνι που έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη ξενοδοχείου στη Λ. Συγγρού, βάζοντας σε κίνδυνο τους περαστικούς σε μια ιδιαίτερα τουριστική περιοχή κοντά στη Ακρόπολη.

Ads

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, αν και το επικίνδυνο συμβάν έγινε αντιληπτό το βράδυ περασμένης Παρασκευής 20 Ιανμουαρίου, ωστόσο, τρεις ημέρες μετά οι ιδιοκτήτες του κτηρίου δεν το έχουν απομακρύνει από το ξενοδοχείο.

«Έχουν εκκενωθεί σύμφωνα με πληροφορίες και τα διπλανά δωμάτια, ενώ να πούμε ότι έχει γίνε… θέαμα στο μπαλκόνι. Έρχονται πολίτες και βγάζουν φωτογραφίες» μετέδωσε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Μαίρη Σκανδάλη.

Η ζημιά σημειώθηκε σε ένα παλαιάς κατασκευής ξενοδοχείο στη Λ. Συγγρού, το οποίο παρά την αποκόλληση του μπαλκονιού συνεχίζει να λειτουργεί.

Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα που άγνωστο για ποιο λόγο έσπασε το τσιμέντο που το συγκρατούσε δεν περνούσε κόσμος από το σημείο. Η αστυνομία έχει τοποθετήσει κορδέλες για να εμποδίζει τον κόσμο να διέρχεται από το σημείο με το «αιωρούμενο μπαλκόνι» έως ότου δοθεί οριστική λύση για την απομάκρυνσή του από το κτήριο.

Ads

Το περιστατικό με το μπαλκόνι που κρέμεται συνέβη στο ξενοδοχείο «Eλληνίς», το οποίο όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του είναι ανακαινισμένο και έχει «κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών».