Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε τυχαία με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Ηγουμενίτσα. Ο παλιός άσος και πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα προπονεί τώρα την ομάδα του Θεσπρωτού. 

Ads

Ο Αλέξης Τσίπρας, αρχικά είπε στον Ρότσα ότι «αυτός είναι ο άνθρωπος που είχα φωτογραφία πάνω από το κρεβάτι μου». Στην συνέχεια, η συζήτηση προχώρησε σε διάφορα θέματα όπως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά οι ομάδες της επαρχίας, τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τις διώξεις των αριστερών ποδοσφαιριστών στην Αργεντινή του Βιντέλα, αλλά και τον Παναθηναϊκό της δεκαετίας του ’80.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα εξήγησε πώς έμεινε έξω από την εθνική ομάδα της Αργεντινής που κατέκτησε το μουντιάλ του 1978, λόγω των αριστερών του φρονημάτων, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκε το πρώτο ματς που είδε από κοντά στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό εναντίον του Πανιωνίου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρότσα είχε εκφράσει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Puntal» της Αργεντινής την στήριξη του στον Αλέξη Τσίπρα.

Ads