Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αποχώρησε εκνευρισμένος από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας το προεδρείο για παρέμβαση κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του.

Ads

 
Η ένταση σημειώθηκε όταν ο Γιάννης Δριβελέγκας, προεδρεύων της διαδικασίας, παρενέβη ενώ στο βήμα βρισκόταν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λέγοντάς του να συντομεύει καθώς έχει ξεπεράσει τον προβλεπόμενο χρόνο.
 
«Προφανώς υπηρετείτε άλλους στόχους, δεν είναι σώμα αυτό», ανταπάντησε απευθυνόμενος και προς το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής και αποχώρησε εκνευρισμένος. Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατήγγειλε πως ορισμένοι στο ΠΑΣΟΚ δεν θέλουν να μιλούν τα στελέχη, ενώ υποστήριξε πως δεν είχε υπερβεί τον προβλεπόμενο χρόνο. 

Κατά την ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα ανήκει αμετάκλητα στην Ευρώπη και πώς η περίοδος της Μεταπολίτευσης έκλεισε. «Πληρώνουμε τα λάθη της κυριαρχίας μας και τα λαθη διαχείρισης της κρίσης», σημείωσε και πρόσθεσε: «Χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής και  όχι ως συνονθύλευμα ηττημένων».