Ο Αρης Πορτοσάλτε, ύστερα από σύντομη διένεξη που είχε με τον Γιώργο Καραμέρο, σηκώθηκε κι έφυγε από το πλατό της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ.

Ads

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο και πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής, ο οποίος προχώρησε σε ένα σχόλιο σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο όπως φαίνεται εξόργισε τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος αποχώρησε από την εκπομπή.

Το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Καραμέρου που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Πορτοσάλτε αφορούσε στην εμφάνιση μέλους του νεοναζιστικού τάγματος Αζοφ στη Βουλή.

«Αυτός που είδαμε υπερασπίζεται την πόλη του, έναντι της βάρβαρης ρωσικής εισβολής με τους Τσετσένους που βιάζουν μωρά. Ανήκει σε ένα τάγμα που είναι υπερδεξιό» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Καραμέρο να τον διακόπτει λέγοντας πως «δεν διαλέγουμε βαρβαρότητα». «Δεν κάνουμε διάλογο έτσι. Τώρα θα μιλήσω εγώ!» απάντησε ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε.

Ads

«Σας ακούω με προσοχή» σχολίασε ο Γιώργος Καραμέρος.

«Για να ακουγόμαστε όλοι» πρόσθεσε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Γιώργο Καραμέρο να διευκρινίζει ότι επειδή είναι μακριά από το στούντιο υπάρχει μια παραπάνω δυσκολία.

«Αυτή η πρόφαση με τις δυσκολίες. Ας έρθει στη έρθει στη μέση της πίστας εδώ στο στούντιο να τον ακούμε» τόνισε ο Πορτοσάλτε σε Αναστασοπούλου και Οικονόμου.

«Επειδή είναι πρόφαση, τεχνικά είμαστε ίσοι και οι δύο, δεν έχω κανένα πρόβλημα μπορώ να πάω στην θέση του. Το πιο μακριά είναι στην απέναντι αίθουσα» συνέχισε.

«Μην δείξετε άλλο Τσίπρα γιατί έχει εκνευριστεί» σημείωσε τότε χαμογελώντας ο Γιώργος Καραμέρος, με τον Πορτοσάλτε να αντιδρά. «Παιδιά με συγχωρείτε εγώ υπό αυτούς τους όρους δεν μπορώ» είπε, σηκώθηκε έβγαλε το μικρόφωνό του κι αποχώρησε από το στούντιο, παρά τις παραινέσεις των παρουσιαστών.