Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μία γυναίκα στην Κομοτηνή, την οποία ο σύζυγός της περιέλουσε με βενζίνη και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά. Ο δράστης συνελήφθη και το πρωί της Παρασκευής Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόπειρα γυναικοκτονίας έλαβε χώρα την Πέμπτη, όταν ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας προσπάθησε να την κάψει ζωντανή.

Για άγνωστο λόγο στη συνέχεια έσβησε τη φωτιά και κάλεσε την αστυνομία.

Όπως αναφέρει το xronos.gr, η γυναίκα, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Ads

Ειδικότερα, το θύμα φέρει 60% εγκαύματα σε πρόσωπο και στο πρόσθιο μέρος του σώματος. Προγραμματίζεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα τα εγκαύματα καθιστούν σοβαρή την κατάσταση υγείας της και είναι πιθανόν να αρχίσει να επιδεινώνεται η κατάστασή της.

Ο 62χρονος δράστης είπε στους αστυνομικούς, αποπειράθηκε να την σκοτώσει επειδή του είπε πως έχει βρει άλλον άντρα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Συνελήφθη χθες (8-9-2022) το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνήςτης Διεύθυνσης ΑστυνομίαςΡοδόπης, 55χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ειδικότερα, ο δράστηςνωρίτερα, ευρισκόμενος στην οικία του με την ημεδαπή σύζυγό του και έπειτα από προσωπικές διαφορές, την περίλουσε με εύφλεκτο υγρό και της έβαλε φωτιά, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.