Απολογείται σήμερα, Μ. Πέμπτη, ο 33χρονος τερματοφύλακας που συνελήφθη κατηγορούμενος ότι βίασε ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο, σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ads

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο τερματοφύλακας φέρεται αρχικά να έκανε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη και στη συνέχεια φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ads

Όπως φέρεται να είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, «ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε, εμένα και άλλα τέσσερα άτομα, στο VIP τμήμα». «Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια. Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει. Με άγγιξε στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα».

Ο ποδοσφαιριστής που βρισκόταν στο μπαρ με έναν συμπαίκτη του συνέχισε να την παρενοχλεί, υποστηρίζει η μαθήτρια: «Με πλησίασε ξανά, ξεκίνησε να μου μιλάει, όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο».

Τότε ο ποδοσφαιριστής την πλησίασε ξανά και την κακοποίησε σεξουαλικά. Σύμφωνα με την ίδια, ανέφερε στους φίλους της τι είχε συμβεί και ακολούθησε επεισόδιο με τους μαθητές να έρχονται στα χέρια με τον 33χρονο τερματοφύλακα.

«Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό, επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μία φίλη μου».

Στο ξενοδοχείο πληροφορήθηκε στις 6:00 το πρωί ότι έγινε επεισόδιο στο μπαρ και οι εμπλεκόμενοι κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος. Εκεί πήγε και η ίδια και αναγνώρισε τον 33χρονο.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών. Ο ίδιος παρουσιάζει διαφορετική εκδοχή για όσα έγιναν και αρνείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη: «Ό, τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι την βίασα, χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

«Είναι αθώος, δεν τέλεσε καμία πράξη, ούτε βια, ούτε βιασμό, ούτε κάτι άλλο. Ό,τι έχει να πει, θα το πει αύριο στον ανακριτή» δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

O 33χρονος και ο συμπαίκτης που ήταν μαζί του στο μπαρ, με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, τέθηκαν άμεσα εκτός ομάδας. «Η πράξη που έκανε απέναντι σε ανήλικο κοριτσάκι, δεν είναι αποδεκτό για μένα, δεν ξέρω για άλλο κόσμο, είναι ντροπή δηλαδή για αυτό θα τιμωρηθεί. θα γίνει διακοπή συμβολαίου, δεν θα έχει καμία σχέση με το κλαμπ του Βόλου» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Η 17χρονη από το Βέλγιο έχει ήδη εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία και ελήφθη δείγμα γενετικού υλικού. Παράλληλα ελήφθη αντίστοιχο δείγμα και από τα χέρια του 33χρονου αθλητή για να εξεταστούν και να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ταυτοποίηση.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες, με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να τονίζουν πως η ταυτοποίηση του DNA είναι κομβικής σημασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα οι διωκτικές Αρχές αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες.

Στην Ελλάδα η σύζυγος του ποδοσφαιριστή

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το MEGA, στην Ελλάδα, έφτασε και η σύζυγος του 33χρονου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πάρει το ένα από τα παιδιά της που είχε στο σπίτι του ο σύζυγός της και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο Ισραήλ.