Αγανακτισμένοι πολίτες στη Λάρισα αποδοκίμασαν έντονα την Τετάρτη τους δημάρχους Κιλελέρ και Αγιάς κκ. Ρίζο Κομήτσα και Αντώνη Γκουντάρα, ενώ η βουλευτής Άντζελα Γκερέκου, η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, ο οικοδεσπότης Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης, όπως μεταδίδει το larissanet.gr, προτίμησαν την πίσω πόρτα της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα για να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες. Οι παραπάνω βρέθηκαν στο Μουσείο για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση βιβλίου του Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Ads

Έπειτα από κάλεσμα μέσω του Facebook, διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω απότ ο χώρο της εκδήλωσης με πλακάτ, σφυρίχτρες και συνθήματα κατά της τρόικας, του Μνημονίου και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, στον υπαίθριο χώρο του Μουσείου είχε παραταχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία τελικά δεν επενέβη, παρότι οι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο εσωτερικό του Μουσείου από ανασφάλιστη πόρτα στην κουζίνα του art café.

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο χώρο μέχρι τη λήξη της εκδήλωσης, όπου επίσης αποδοκίμασαν όσους εξήλθαν από την κεντρική είσοδο και λίγο πριν από τα μεσάνυχτα αποχώρησαν από το χώρο.

Ads