Επεισόδια περιορισμένης έκτασης σημειώθηκαν σήμερα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συγκεντρώθηκαν συνδικαλιστές της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού για να διαμαρτυρηθούν για τις προωθούμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια. Εν τω μεταξύ, τις αποδοκιμασίες διαδηλωτών δέχτηκε στο Σύνταγμα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
 

Ads

Έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, οι συνδικαλιστές άνοιξαν πανό, ενώ ήρθαν σε σύγκρουση με τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών, προκειμένου να απωθήσουν τους συνδικαλιστές.
 
Αποδοκίμασαν τον Στουρνάρα στο Σύνταγμα
 
Λίγη ώρα νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, μπροστά από το υπουργείο Οικονομικών, διαμαρτυρόμενοι για τα κυβερνητικά μέτρα.

image

Ο υπουργός επέλεξε να περπατήσει από Μέγαρο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, μέχρι το Σύνταγμα όπου βρίσκεται το γραφείο του.
 
Μόλις οι συγκεντρωμένοι πολίτες αντιλήφθηκαν την παρουσία του Γ. Στουρνάρα, άρχισαν τα συνθήματα εναντίον του, όπως «λαμόγια», «κλέφτες», ενώ μια κυρία φώναζε «μας εξαθλιώσατε».
 
Τελικά, ο υπουργός εισήλθε στο υπουργείο με τη συνοδεία του.

Ads