Μνήμες… προεκλογικού fake «αυθορμητισμού» προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη ξύπνησε η ρατσιστική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης. Ο λόγος είναι πως την υπογράφει η Φαίη Νικητοπούλου, με την ιδιότητα της προέδρου της τοπικής οργάνωσης. Το όνομά της ακούστηκε για πρώτη φορά, πάλι για λάθος λόγο, τον περασμένο Απρίλιο, όταν το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ έκανε λόγο για μια «τυχαία συνάντηση» που είχε ο πρόεδρος του κόμματος με μια κυρία με καροτσάκι, η οποία του ζήτησε να βγάλουν και σέλφι.

Ads

Μόνο που όπως αποδείχτηκε η εν λόγω συνάντηση μόνο «τυχαία» δεν ήταν, καθώς πρόκειται για τη Φαίη Νικητοπούλου από το γραφείο του Κωστή Χατζηδάκη, ενώ ο σύζυγος της είναι ο Γιώργος Λαρίσσης, υποψήφιος της ΝΔ για το δήμο Νέας Σμύρνης.

Το περιστατικό θυμήθηκε και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος, με αφορμή την αντιπροσφυγική ανακοίνωση που υπογράφει η ίδια, σχολίασε σε ανάρτησή του:  «Όντως μισανθρωπισμος, σκατοψυχια και χρυσαυγιτισμος απο την κυρία Νικητοπούλου ,πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης !!!

»Ειναι η κυρία που “τυχαία” συνάντησε στη Νεα Σμύρνη ο Μητσοτάκης κατα τις προεκλογικές περιοδείες του στις γειτονιές, συνοδεία βέβαια μιας ταξιαρχίας απο κάμερες των βοθροκαναλων.

Ads

»Ααα να μην ξεχάσω,ο σύζυγος της ήταν υποψήφιος δημαρχος στη Νεα Σμύρνη με τη ΝΔ και Κουμπαρος τους ο Υπουργος ξεπουλήματος της ΔΕΗ ο Χατζηδακης!!!!! ΟΛΑ ένας κύκλος ειναι….».

Υπενθυμίζεται ότι μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε με την ανακοίνωση, η Φαίη Νικητοπούλου εξαναγκάστηκε σε  παραίτηση.