H Qatar Airways ξεκινά απευθείας συνδέσεις της Ντόχα με τη Θεσσαλονίκη, στις 27 Μαρτίου 2018, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα -Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή- αλλά και έναν νέο, τρίτο προορισμό (πέρα από τις τρεις καθημερινές συνδέσεις της Αθήνας με την πρωτεύουσα του Κατάρ), την Μύκονο. Μάλιστα, η πρώτη πτήση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου. 

Ads

«Η Μύκονος ήταν πάντα ένας από τους πιο δημοφιλείς Ευρωπαϊκούς προορισμούς και αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρεία του Κόλπου που ξεκινά απευθείας πτήσεις για το νησί. Η κεντρική θέση της Μυκόνου στις Κυκλάδες την καθιστά εξαιρετικά ελκυστική επιλογή διακοπών. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες την άνεση της απευθείας πτήσης σε αυτό το συναρπαστικό νησί το καλοκαίρι,» επισημαίνει ο Group Chief Executive της Qatar Airways, Akbar Al Baker

Η εταιρεία θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, με αεροσκάφος Airbus A320. Με ίδιο αεροσκάφος θα πραγματοποιούνται και οι πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη.