Μια απειλητική επιστολή έφθασε με φαξ σήμερα στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), με ανώνυμο αποστολέα.

Ads

Στην επιστολή διατυπώνονται ευθείες απειλές κατά της ζωής των μελών της ανεξάρτητης Αρχής, οι οποίες σχετίζονται με το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ για το κατάπτυστο γκάλοπ σχετικά μετον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ στο κανάλι ΑΡΤ TV για το «γκάλοπ» που καλούσε τους τηλεθεατές να ψηφίσουν αν είναι «υπέρ της ηρωποιήσεως του επίδοξου ληστή, ομοφυλόφιλου και οροθετικού». Μάλιστα, τους κάλεσε να ψηφίσουν… «αυτό που πρέπει».

Το ΕΣΡ με ψήφους 5 – 2 έκρινε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξε θέμα προσβολής μνήμης του νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου και παραποίηση των γεγονότων.

Ads

Η «επιστολή» που έφθασε στο ΕΣΡ, επεκτείνεται ακόμα προς τα «κομμούνια» τους «gay» τους «αντιρατσιστές» καταλήγοντας ότι «εμείς δεν πετάνε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια…».

Η επίμαχη επιστολή