Για τις απειλές που δέχεται ο Χρήστος Καραγιαννίδης, υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δράμας με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ. Όπως κατήγγειλε, η ομάδα που τον απείλησε έχει επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη που στηρίχθηκε από τη ΝΔ και αποτελείται και από μέλη της ΝΔ.

Ads

«Εδώ και τέσσερις πέντε μέρες υπάρχει η αναβίωση ενός παρακράτους στη Δράμα. Έχουν κολληθεί σήμερα αφίσες με το πρόσωπο μου κι ουσιαστικά πρόκειται για προσωπική εκστρατεία εναντίον μου γιατί επωμίζομαι την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ως προδότης όπως λένε εδώ στη Δράμα. Αφορά ουσιαστικά μια ομάδα 15-20 τραμπούκων, οι οποίοι όταν κατέθεσα στεφάνι στην απελευθέρωση της Δράμας δεν σεβάστηκαν ούτε την ιερότητα της στιγμής ούτε τους νεκρούς που πέσανε για να απελευθερωθεί η Δράμα και φωνάζαν τα ίδια υβριστικά μηνύματα», δήλωσε ο Χρήστος Καραγιαννίδης.

«Μιλάμε για μια ομάδα που έχει επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη που στηρίχθηκε από τη ΝΔ και είναι πλέον μέλη της ΝΔ σε αυτή την ομάδα, που επιχειρούν να προκαλέσουν ένταση μέσα στην πόλη. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα ότι θα με βρουν ξαπλωμένο στο χαντάκι, ότι η Δευτέρα δεν θα ξημερώσει για μένα, ότι την Τρίτη θα πρέπει να βγω από τη χώρα…», συμπλήρωσε.

Και συνεχίζει: «Είχα προσφύγει στη δικαιοσύνη στο παρελθόν. Ο εισαγγελέας άσκησε εξέταση, είμαι στο επίπεδο της ασφάλειας και της αστυνομίας για το ηλεκτρονικό έγκλημα. Ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να υπάρξει έρευνα για αυτά τα μηνύματα».