Απειλές για τη ζωή του αλλά και μελών της οικογένειάς του δέχεται σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος έχει από καιρό καταστήσει σαφή τη θέση του για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ δήλωσε πως θα παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ads

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,ο κ. Δανέλλης έχει επικοινωνήσει με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, από την οποία ζήτησε προστασία για την οικογένειά του, παρουσιάζοντάς της μάλιστα και τα σχετικά τεκμήρια.

Σημειώνεται ότι χθες η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται να έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές, οι οποίοι έχουν επίσης προβεί σε σχετικές καταγγελίες.

Μεταξύ αυτών, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, έχει δεχθεί φακέλους με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια γυναικών με την προειδοποίηση ότι θα της συμβεί το ίδιο αν ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ads

Ανάλογες απειλές φέρεται να έχει δεχθεί και ο Κώστας Ζουράρις παρά το γεγονός ότι έχει ξεκαθαρίσει πως δε θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη 62χρονου για τα απειλητικά μηνύματα: Καθοδηγήθηκα από τον Σπύρο Αβραμάκο