Aπειλές δέχεται η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή, Χριστίνα, προκειμένου η οικογένειά της να μην συνεχίσει την έρευνα για την αυτοκτονία της κοπέλας που φέρεται να σχετίζεται με εκβιασμό από «ροζ κύκλωμα».

Ads

Στα μηνύματα που δέχεται η κοπέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρνει στο φως η εφημερίδα «Realnews», κάποιοι προειδοποιούν την 22χρονη «ότι μπορεί στο μέλλον να τους βρε κάτι κακό».

«Πρόσεξε γιατί όπως ξαποστείλαμε την αδελφή σου, που είχε τον ίδιο χαρακτήρα με σένα… Πάει η Λίνα, θες να χάσετε κι άλλα μέλη», αναφέρεται σε ένα από τα μηνύματα. «Σταματήστε, θα σας βρει μεγάλο κακό… Εγώ δεν κάνω τίποτα, άλλοι καθαρίζουν για μένα», αναφέρει άλλο μήνυμα

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή δεν είναι το μόνο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση που έχει λάβει απειλητικά μηνύματα.

Ads

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ επίσης μια φίλη της Λίνας που είχε καταθέσει για τον εκβιασμό που δεχόταν η κοπέλα, αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα μετά από απειλές που δέχθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίνα Κοεμτζή το 2016 βούτηξε στο κενό από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς φαινόταν να απειλείται από κάποιους ότι θα δημοσιεύσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η οικογένειά της, περισσότερο από δύο χρόνια μετά και ύστερα από δύο εισαγγελικές έρευνες, δεν έχουν πάρει απαντήσεις για το τι οδήγησε τη νεαρή κοπέλα στο κενό.

Αρχικά η αστυνομία είχε κάνει λόγο τότε για αυτοκτονία, από την πρώτη στιγμή όμως η οικογένεια της κοπέλας μίλησε για εγκληματική ενέργεια, τόσο με φυσικούς όσο και με ηθικούς αυτουργούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η κοπέλα δεν ήταν μόνη πριν αποφασίσει να πηδήξει από το μπαλκόνι.

Οι γυμνές φωτογραφίες που κάποιοι είχαν διοχετεύσει στην μικρή πόλη από όπου καταγόταν, τα Γιαννιτσά, είχαν προκαλέσει ένα άγριο bullying στο κορίτσι, με συμπόλιτες της να την γιουχάρουν και να την βρίζουν. Ξεκίνησε όμως μια νέα ζωή στη Θεσσαλονίκη ως φοιτήτρια, αλλά παρολ’αυτά οι απειλές φαίνεται ότι δεν σταμάτησαν.