Απειλητικό τηλεφώνημα δέχθηκε χθες ο Βαγγέλης Πισσίας, συντονιστής του Free Gaza Movement και του Ship To Gaza, ενώ σήμερα βρήκε το τζάμι του αυτοκίνητού του σπασμένο. Ο ίδιος καταγγέλλει το γεγονός ενώ επισημαίνει ότι οι απειλές δεν έχουν αποτέλεσμα και το ταξίδι στη Γάζα πρόκειται να γίνει καθώς από πίσω του βρίσκεται ένα ολόκληρο κίνημα και όχι ένα μόνο άτομο.

Ads

Στο χθεσινό τηλεφώνημα, άγνωστος μιλώντας στα αγγλικά του είπε ότι θα πληρώσει γιατί υποστηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία. Ο Βαγγέλης Πισσίας μιλώντας στο tvxs τόνισε ότι οι απειλές είναι αδιέξοδο για όσους τις χρησιμοποιούν, ότι αυτά έχουν συμβεί και στο παρελθόν και πως το ταξίδι έχει ξεκινήσει και θα γίνει.

Σχετικά με τη ζημιά στο αυτοκίνητό του, τονίζει ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι ληστεία καθώς αντικείμενα αξίας που βρίσκονταν μέσα δεν κλάπηκαν.

Σημειώνεται ότι η επόμενη αποστολή του Free Gaza Movement πρόκειται να πραγματοποιηθεί αρχές Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή στις διευθύνσεις www.shiptogaza.gr και www.freegaza.org.

Ads