Σε ύφος που προφανέστατα δεν αρμόζει σε βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου και σε συνέχεια της δήλωσής του ότι εάν η Ελλάδα χρεοκοπήσει, τότε κάποιες γυναίκες θα γίνουν παραδουλεύτρες ή θα εκδίδονται,  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης επανέρχεται με νέο παραλήρημα.

Ads

Αυτή τη φορά απείλησε τη δημοσιογράφο και τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά, η οποία τον “περιποιήθηκε” μέσω σχολίου της για αυτήν ακριβώς τη δήλωσή του.

«Η μάνα μου με μεγαλωσε πλένοντας σκάλες, με εκανε άνθρωπο και όχι σίχαμα σαν εσένα», έγραψε σε ιδιαίτερα οργισμένο τόνο η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

image

Ads

Στο σχόλιο απάντησε ο Άδωνις, ο οποίος απείλησε τη δημοσιογράφο με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, αν μέχρι την Τρίτη δεν του ζητήσει συγγνώμη. «Τα δικαστήρια γενικώς δεν μου αρέσουν, αλλά τα όρια ξεπεράστηκαν. Ελπίζω έως την Τρίτη να ζητήσει συγγνώμη γιατί αλλιώς».

image

Για να ανταπαντήσει η τηλεκριτικός: «Αλλοιώς τι?… θα με βρουν σε κανα πηγάδι? θα με χάσουν οι δικοί μου?… τι αλλοιώς…..  τι? είναι απειλή?…» απάντησε η δημοσιογράφος επιχειρώντας να δικαιολογήσει την οργισμένη πρώτη αντίδρασή της γράφοντας ότι «μπορει εγω να χρησιμοποιησα μια λέξη πάνω στα νευρα μου…που δεν συνηθίζω… αλλά οι 400 κοινοποιήσεις που υπάρχουν…και ο κοσμος που το διαβασε κατάλαβε την οργή της κόρης μιας καθαρίστριας…».

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν χρεοκοπήσουμε οι γυναίκες θα γίνουν παραδουλεύτρες ή θα εκδίδονται