Η χθεσινή κίνηση του Τάσου Ξιαρχό να κάνει bullying σε μία κοπέλα, μέσα από live στο Instagram, για τα κιλά της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορους χρήστες, αλλά και celebrities της ελληνικής show biz. 

Ads

Διαβάστε επίσης: 

Η ανάρτησή του με την οποία ζήτησε συγγνώμη δεν αντέστρεψε το κλίμα και ο γνωστός χορογράφος έχει εξαφανιστεί και φέρεται να έχει απειλήσει πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροοφρίες, ο Τάσος Ξιαρχό έχει πάρει χάπια και έχει στείλει μηνύματα σε οικεία άτομα του ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Ads

Μετά την εξαφάνιση του χορογράφου έχει κινητοποιηθεί η ΕΛ.ΑΣ και το ΕΚΑΒ. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου όμως εκείνος παραμένει άφαντος.

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή του Μενιδίου, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει τα ίχνη του. Μαζί με τους αστυνομικούς, τον χορογράφο ψάχνει και ο πατέρας του. «Δε μιλάει, δε σηκώνει τα τηλέφωνα… Το τηλέφωνο μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον» είπε μεταξύ άλλων…

Μετά το σάλο που προκάλεσε η ανάρτησή του και λίγο πριν την εξαφάνισή του, η Nescafe ανακοίνωσε ότι διακόπτει την συνεργασία μαζί του, λόγω των χθεσινών του αναρτήσεων.