Σε ένα χυδαίο σχόλιο για το αποτέλεσμα των εκλογών και τον Αλέξη Τσίπρα προχώρησε η youtuber Νεφέλη Μεγκ, στο podcast της «Μπούκλα», προκαλώντας αντιδράσεις.

Ads

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε τα εξής: «Και φήμες λένε ότι ο Αλέξης (σ.σ. Τσίπρας), του πήρε παρά πολύ ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου- και ως γνωστόν μάλλον πέρασε από τον Ευαγγελισμό, λέω εγώ τώρα…Για ράμματα! Δεν άντεξε».

Στην περιγραφή του επεισοδίου της youtuber, που είναι διαθέσιμο στο spotify, το εν λόγω επεισόδιο από το podcast έχει την εξής περιγραφή: «Η Νεφέλη σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα και την πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ. Τι δείχνει η διαχείριση της ήττας από τον Αλέξη; Τι συμπεράσματα μας άφησε αυτή η τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων; Μήπως ήρθε η ώρα να χαμηλώσουμε τους τόνους και να αποβάλλουμε την τοξικότητα; Κι εν τέλει, ποιoς έχει πιει το καπνιστό ουίσκι της Νεφέλης;».

Υπενθυμίζεται πως η Νεφέλη Μεγκ είχε πάρει προεκλογικά συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο κανάλι της στο youtube.

Ads

Ορισμένες από τις αντιδράσεις στα social media