Επίσημη τοποθέτηση για τον μαστροπό αστυνομικό που βρίσκεται προφυλακισμένος για την υπόθεση της Ηλιούπολης με θύμα τη 18χρονη έκανε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Ads

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο συλληφθείς βιαστής αστυνομικός είναι μέλος της ΝΔ είπε «όχι δεν είναι», χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω απαντήσεις στα ερωτήματα που ζητά από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τις δηλώσεις δεν άφησε ασχολίαστες ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος επανέλαβε τα ερωτήματα.

«Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός να απαντά η κυρία Πελώνη, ως κυβερνητική εκπρόσωπος όλων των Ελλήνων για το κομματικό μητρώο της ΝΔ, ούτε το ότι τρεις μέρες ρωτάμε τη ΝΔ και απάντηση δεν έχουμε λάβει.

Ads

Όμως, η κυβερνητική εκπρόσωπος μήπως μπορεί να ενημερώσει τους πολίτες και για το όνομα του βιαστή αστυνομικού και την φωτογραφία του, για το ενδεχόμενο να γνωρίζουν κάτι περισσότερο τόσο για την παραβατική όσο και την πολιτική δράση του;» διερωτάται ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Θα μας βοηθήσει για να ελέγξουμε και τη φερεγγυότητα των καταγγελιών που μας έχουν έρθει» συμπλήρωσε ο Χρήστος Σπίρτζης.