Η Γιάννα Παπαδάκου απάντησε μέσα από ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ελευθερία του Τύπου και τη δίωξή της μαζί με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής είπε σχετικά με τις διώξεις των δημοσιογράφων ότι «Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία αλλά συμμορία, αυτό δεν λέγεται ελευθεροτυπία αλλά ελευθεροδολοφονία!».

Η κ. Παπαδάκου απάντησε στον πρωθυπουργό ότι αυτός και η κυβέρνηση βρίσκονται σε «πανικό» λέγοντας τα εξής: «Πού να ξέρουν αυτοί από ελευθεροτυπία , από ελευθερία της έκφρασης ! Από δημοσιογραφική έρευνα! Βρίσκονται σε πανικό για τις πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες αντιδράσεις για τις διώξεις των δημοσιογράφων στην Ελλάδα και στην προσπάθειά τους να σωθούν προσφεύγουν σε εξωθεσμικές παρεμβάσεις ακόμα και στη Δικαιοσύνη!».

Επιπλέον, η Γιάννα Παπαδάκου σχολίασε πως «το πολιτικό τέλος τους έρχεται και το ξέρουν!» και έστρεψε το βλέμμα της στην αντίδραση της ΕΣΗΕΑ και της Δικαιοσύνης.

Ads

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Σε απάντηση όσων είπε ο #Μητσοτακης στη #Βουλή:

Πού να ξέρουν αυτοί από ελευθεροτυπία, από ελευθερία της έκφρασης! Από δημοσιογραφική έρευνα ! Βρίσκονται σε πανικό για τις πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες αντιδράσεις για τις διώξεις των δημοσιογράφων στην Ελλάδα και στην προσπάθειά τους να σωθούν προσφεύγουν σε εξωθεσμικές παρεμβάσεις ακόμα και στη #Δικαιοσύνη! Το πολιτικό τέλος τους έρχεται και το ξέρουν!

Περιμένουμε την αντίδραση της ΕΣΗΕΑ και της Δικαιοσύνης! Και κυρίως των συναδέλφων μας! #με_τον_βαξεβάνη #με_την_παπαδακου»