Την πολιτική σκοπιμότητα της ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και τον ρόλο του προέδρου της κ. Ξανθουδάκη καταγγέλλει μέσω Facebook ο Νίκος Ηγουμενίδης.

Ads

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής είχε αρχικά κατηγορηθεί από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων των Χανίων ότι τους απείλησε όταν του έκοψαν κλήση, του πήραν τις πινακίδες και το δίπλωμα οδήγησης στον ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης).

Ο ίδιος διέψευσε από την αρχή τους ισχυρισμούς της Ένωσης, οι οποίοι τελικά ένα 24ωρο αργότερα άλλαξαν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει δικαιωμένος και να προχωράει σε καταγγελίες για «συκοφαντίες με πολιτική σκοπιμότητα» αφήνοντας αιχμές για τον πρόεδρο της Ένωσης, ο οποίος είναι «θερμός» υποστηρικτής της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο βουλευτής έγραψε χαρακτηριστικά πως «αποκαλύπτεται η πολιτική σκοπιμότητα της συκοφαντικής ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων» και επισήμανε: «Στον κόσμο είναι γνωστό το ήθος μου, κι αυτό φάνηκε από το τεράστιο κύμα συμπαράστασης των τελευταίων ημερών».

Ads

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Ηγουμενίδη: Το Παρακράτος είναι εδώ

Η ανάρτηση Νίκου Ηγουμενίδη

ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

Αποκαλύπτεται η πολιτική σκοπιμότητα της συκοφαντικής ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, την οποία υπογράφει, ως Πρόεδρος της Ένωσης, ο κ. Ξανθουδάκης.

Στον κόσμο είναι γνωστό το ήθος μου, κι αυτό φάνηκε από το τεράστιο κύμα συμπαράστασης των τελευταίων ημερών. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!